Kort om hva vi kan tilby:
Historisk sett har vi levert mye til seismikk, offshore, rørinspeksjon og motorindustri, men også slitedeler i produksjonslinjer til f.eks fiskeforedling og matindustrien.
Vi kan dreie opp til 500 lengde og opptil Ø800mm.Vi har spesialisert oss på dreiing, opp til Ø250mm, og lengde 400mm. 
På fresing har vi maskiner med 3000mm x 850mm x 850mm vandring. Her har vi spesialisert oss på opptil 250mmx250mmx250mm på serier .
I senere tid er det titan, 316 og POM som det maskineres mest i. Tidligere var det Aluminium, 316, titan og POM, i den rekkefølgen.
Er det større deler har vi ett veldig godt samarbeid med flere lokale bedrifter.
Prototypeavdeling:
Vi har også bygget opp en prototypeavdeling, som skal gi hurtig leveranser på småserier, og minske heft i produksjon av serier.
Her har vi ansatt en dyktig verktøymaker fra Bodø.
En CNC fres og en CNC dreiebenk som også kan kjøres manuelt ble installert i 2014. I tillegg har vi de manuelle benkene som allerede var på avdelingen.
I tillegg til f.eks fleksible 5-akse maskiner i hoved produksjonen som også er svært godt egnet til avanserte prototyper og små serier.
Sveising:
Vi har et sveiseverksted som utfører mindre oppdrag innen plate, sveis, stålkonstruksjoner og reparasjonssveising.
Ved større oppdrag har vi utstrakt samarbeid med andre lokale spesialiserte bedrifter innen sveiseindustrien.
Innad i konsernet har vi også sveising på Voss, Husnes og Øvre Årdal.
Montering/delmontering/kitting
Flere kunder ønsker komplette leveranser, vi tar oss av innkjøp av deler som inngår i de maskinerte delene vi lager, slik at vi kan levere ett komplett produkt. Vi har blant annet delmontering for Rolls-Royce. Noen kunder ønsker delene pakket i sett(kit), da ordner vi med spesialtilpasset pakkeemballasje.
Lasermerking/pregemerking
Vi har investerte i en topp moderne lasermerkemaskin for å dekke kundenes økende krav om serie, batch/lot og artikkelnummer etc. Kan også lasermerke logoer hvis ønskelig.

 

Litt generell info:
Vi ble kjøpt opp av HMR-Group april 2014. www.hmr.no Dette har gitt oss mange fordeler som blant annet gir en stor fleksibilitet, og økonomisk trygghet.
Det gjør også at vi kan tilby mer komplette løsninger innad i konsernet. Som f.eks sveiste konstruksjoner, tanker, hydraulikk og finmaskinerte komponenter etc.
Vi har en egen Olje & Gass gruppe i HMR, som består av representanter fra de ulike bedriftene i konsernet.
 
Vi er sertifisert ihht ISO 9001:2008. Vi bruker kvalitetssystemet VIS(Visual Improvement System) som er ett nettbasert system, til oppfølging av våre rutiner.


 

 

Eksempel på deler til seismikk. Daglig leder viser stolt frem den største proberingen vi kan fresedreie i rundbord på Matec. Den har en diameter på 1 meter. Eksempel på monteringsjigg, til en monteringslinje.